VD-byte på BBM i Karlstad

Efter 22 år på posten har Tomas Larsson valt att överlämna rodret för BBM i Karlstad AB och BBM i Norge A/S till en ny vd – sin son Tom Larsson.

Tom Larsson, som redan arbe- tat två år inom företaget, tillträdde som vd 1 januari i år. Till BBM kom han närmast från ett försälj- ningschefsjobb på UMV Coating Systems inom pappersindustrin där han haft hela världen som arbetsfält.

– Jag ser fram emot att få leda BBM i Karlstad och i Norge, och att driva företagets utveckling vidare, säger Tom Larsson. Det är en fin företagskultur som före- gående vd-ar etablerat, med skick- liga medarbetare och bra kunder.

Tomas Larsson, som nu alltså överlämnat stafettpinnen, betonar att BBM alltid legat i framkant och att personalen är verkligt företags- lojal. Samt att han är övertygad om att Tom är rätt person att tillsammans med det dedikerade teamet fortsätta utvecklingen av företaget.

– Även om Tom är min son, tog det lite tid att övertyga honom att komma över till företaget, säger Tomas med ett skratt.

Han berättar också stolt att han samtidigt rekryterade sin andra son, Wille Larsson som då arbetade på PEAB, till att bli projektledare på företaget. Att även Göran Slertman, som varit engagerad i företaget sedan 1960- talet och vd före Tomas Larsson, delar Tomas bedömningar ger en trygghet inför framtiden.

– Jag kommer fortsättningsvis att arbeta med In Area Group, där jag har varit delaktig sedan starten. Jag kommer att vara med i styrel- sen och ledningsgruppen samt agera som regionansvarig. På så sätt kommer jag att vara närva- rande i företaget under lång tid framöver, avslutar Tomas Lars- son.

Föregående
Föregående

InArea Group tar steget in på den finländska marknaden genom förvärven av Heikkinen Yhtiöt Oy & LTU Group Oy

Nästa
Nästa

Marknadsledande & prisbelönt för hållbarhet – vi välkomnar BL-Interiör