Golventreprenad Gruppen och Firma Bygge Golvproffsen Öst AB gör förvärv i Linköping

Den 8 november 2022

Pressmeddelande


Golventreprenad Gruppen och dotterbolaget Firma Bygge förvärvar Per Rådlin Golvpartner AB. Per Rådlin Golvpartner AB är en väletablerad aktör i golvbranschen som primärt är verksam i Linköping med omnejd. Med förvärvet stärker Firma Bygge sin position på marknaden i regionen. De båda bolagen har sedan tidigare en god relation vilket möjliggör en smidig integration samtidigt som förvärvet skapar tydliga synergieffekter.

Per Rådlin Golvpartner AB startade sin verksamhet 2013 och har fokuserat på mindre och medelstora entreprenader inom golvbranschen. Bolaget omsatte drygt 11 Mkr med god lönsamhet under föregående räkenskapsår och hade sex anställda. Golventreprenad Gruppen tillträdde aktierna den 31 oktober 2022, och bolaget kommer att integreras i Firma Bygge.

Jag är mycket glad över att nu bli en del av Firma Bygge och Golventreprenad Gruppen. Våra bolag har sedan länge ett väletablerat samarbete och min uppfattning är att vi delar synen på kvalitet, kompetens och hållbar lönsamhet. Vi ser nu fram emot att fortsätta vår framgångsrika resa tillsammans i en större organisation, det ger mig och mina kollegor en större trygghet och säkrar vår förmåga att kunna leverera ett ännu starkare erbjudande till våra kunder och samarbetspartners framöver”, säger Per Rådlin, VD Per Rådlin Golvpartner AB.

”Det är mycket glädjande att kunna välkomna nya kollegor till Firma Bygge och Golventreprenad Gruppen. Vi känner Per Rådlin med medarbetare sedan en längre tid och vet att bolaget är en respekterad branschkollega. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan utvinna synergier och öka vår affär, även i mer utmanande tider”, säger Fredric Gustafsson, VD Firma Bygge Golvproffsen Öst AB.


För mer information kontakta gärna:

Fredric Gustafsson, VD, Firma Bygge Golvproffsen Öst AB

Hans Förster, VD, Golventreprenad Gruppen

Föregående
Föregående

Vi vill utveckla hela golvbranschen

Nästa
Nästa

Samverkan och samarbete i en rikstäckande koncern